Bokning

Hur ser ett besök ut?


Våra besök varar i en timme och ni bestämmer själva om vi ska vara ute eller inte.

Om det är någon som inte kan lämna sitt rum så kan vi självklart göra hembesök. Hästarna är vana att åka hiss så om önskemål finns att besöka fler våningar så går det att lösa.

Det är bra om inte alla boenden är samlade på en plats, detta för att alla som vill hälsa ska få känna att de har möjlighet till det.


Vid besök inomhus är det bra om det finns plats för hästarna så att de kan vända sig, då det kan vara halt på golvet. Grupper om 10-20 personer är att rekommendera för att ni ska få ut så mycket som möjligt av besöket.


Jag ser helst inte att hästarna får några godsaker under besöket, men om någon gärna vill ge hästarna något gott får de helst göra det innan vi lämnar.


För bättre hygien är hästarna schamponerade och borstade inför besöket. Hundarnas klor är klippta och filade för att de inte ska ha några vassa kanter.


Skulle hästarna råka göra sina behov under besöket ser vi självklart till att städa efter oss. Vi tar även med handsprit som de som vill kan använda.Är ni intresserade av att få besök av hund eller häst, tveka då inte att kontakta Therese på info@halsansdjur.se